Aiheen kuvaus

  • Yksilöiden, yhteisöjen ja yhteiskunnan hyvinvointi kytkeytyvät toisiinsa. Ihminen tarvitsee ihmistä voidakseen hyvin. Toimivaa sosiaalista hyvinvointia ja vuorovaikutusta voi ja kannattaa myös opetella, siitä on hyötyä niin omassa henkilökohtaisessa elämässä kuin myös esimerkiksi opiskelussa, työpaikalla tai muussa yhteisössä, jossa toimit. Kiinnostus ja uteliaisuus erilaisista ihmisistä ja heidän näkökulmistaan avartavat sosiaalisen hyvinvoinnin maisemaa.

    • Vaatii arvosanan Vaatii hyväksytyn arvosanan
    • Keskustelualue icon
      Ihminen tarvitsee ihmistä -osion pohdinta- ja keskustelutehtävä Keskustelualue

      Jaa ajatuksiasi sosiaalisesta hyvinvoinnista muille tämän kurssin opiskelijoille. Voit vastata jompaankumpaan tai molempiin kysymyksiin.

      • Miten voisit edistää hyvinvointia tukevien verkostojen ja yhteisöjen toimintaa omassa lähipiirissäsi, esimerkiksi asuinalueellasi tai työyhteisössäsi? 
      • Pohdi millä eri tavoilla suomalaisessa yhteiskunnassa voisi lisätä sosiaalista hyvinvointia

      Kurssin suorittaaksesi  pohdi oma vastauksesi ja palauta se tähän keskustelualueelle. Huomaathan että vastaus tulee näkyviin omalla  nimelläsi. Oman palautuksesi jälkeen näet muiden vastaukset ja voit halutessasi katsella ja kommentoida niitä. Keskustelupalstalle kirjattuihin vastauksiin ei anneta palautetta opettajan toimesta.

      Päästäksesi keskustelualueelle sinun tulee ensin ilmoittautua kurssille ja suorittaa kyseisen teeman osaamistesti.


      Saatavilla vasta, kun: Aktiviteetti Ihminen tarvitsee ihmistä -osion monivalintatesti on valmis ja suoritus hyväksytty