Aiheen kuvaus



  • Hyvinvoinnin monet muodot kietoutuvat toisiinsa, niin toinen toistaan tukien, kuin yhden osa-alueen hankaluuksia kohdatessa sitä kompensoiden. Hyvinvointi seuraa hyvinvointia. Myös hyvinvoinnin ongelmat usein kasautuvat ja niihin voi olla vaikea puuttua. Hyvinvoivat yksilöt, yhteisöt ja yhteiskunta kannattelevat toinen toistaan estäen pahoinvoinnin kierteen syntymistä. 
    • Keskustelualue icon
      1. Pohdintatehtävä Keskustelualue

      Jaa ajatuksiasi pohtimalla mikä luennoilla ja/tai podcasteissa mainituista hyvinvoinnin osa-alueista koskettaa sinua eniten juuri nyt ja miksi? 

      Voit halutessasi pohtia vastauksessasi myös eri osa-alueiden välisiä yhteyksiä.

      Kurssin suorittaaksesi pohdi oma vastauksesi ja palauta se tähän keskustelualueelle. Huomaathan että vastaus tulee näkyviin omalla  nimelläsi. Oman palautuksesi jälkeen näet muiden vastaukset ja voit halutessasi katsella ja kommentoida niitä. Keskustelupalstalle kirjattuihin vastauksiin ei anneta palautetta opettajan toimesta.

      Päästäksesi keskustelualueelle sinun tulee ensin ilmoittautua kurssille ja suorittaa 2. teeman osaamistesti.


      Saatavilla vasta, kun: Aktiviteetti 1. Osaamistesti: Maailman onnellisimmaksi maaksi on suoritettu
    • Tentti icon
      Kurssissuoritus valmiina Tentti

      Tämä viimeinen kysymys kokoa kurssisuorituksesi yhteen. Kun olet suorittanut kaikki kurssin pakolliset tehtävät, käy kuittaamassa se tämän kyselyn kautta, niin opettaja tietää kurssisuorituksesi olevan valmis. Suorituksia merkitään rekisteriin noin kahden viikon välein.

      Saatavilla vasta, kun: