Aiheen kuvaus


  • Ihminen kehollisena olentona harjoittelee liikkumista jo kohdussa ja jatkaa liikkumista läpi elämän lapsuudesta vanhuuteen. Liikuntataidot ja innostus kehittyvät eri vaiheiden ja elämäntilanteiden mukaisesti. Kehollinen ja elinvoimaa elämään tuova liike vaikuttaa tutkitusti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin myönteisesti. Tavoitteiden konkretisoituminen teoiksi tuo onnistumisen tunnetta. Monelle hyvinvoinnin lisääminen on liikkumisen kautta mahdollista kohtuullisen helposti pienelläkin aktiivisuuden kasvattamisella. 

    • Vaatii arvosanan Vaatii hyväksytyn arvosanan
    • Keskustelualue icon
      2. Pohdintatehtävä: Miten tästä eteenpäin? Keskustelualue

      Pohdi tämän "Elinvoimaa läpi elämän" osa-alueen teemoja. Jaa muidenkin nähtäville kolme vinkkiä tai ideaa, joiden kautta liikettä ja elinvoimaa voisi olla elämässäsi nyt ja tulevaisuudessa.  

      Sana on vapaa, mutta voit saada ajatuksiisi alkua näillä apukysymyksillä:

      • Miten liikun 5 vuoden päästä?
      • Miten voin luontevasi lisätä pieniä taukoja istumiseen?
      • Miten varmistan saavani tarpeeksi unta nyt ja tulevaisuudessa?


      Kurssin suorittaaksesi  pohdi oma vastauksesi ja palauta se tähän keskustelualueelle. Huomaathan että vastaus tulee näkyviin omalla  nimelläsi. Oman palautuksesi jälkeen näet muiden vastaukset ja voit halutessasi katsella ja kommentoida niitä. Keskustelupalstalle kirjattuihin vastauksiin ei anneta palautetta opettajan toimesta.

      Päästäksesi keskustelualueelle sinun tulee ensin ilmoittautua kurssille ja suorittaa kyseisen teeman osaamistesti.


      Saatavilla vasta, kun: Aktiviteetti 1. Osaamistesti: Elinvoimaa läpi elämän on valmis ja suoritus hyväksytty