Kurssin tekijät

Kurssisisällön tuottamiseen ovat osallistuneet Samu Paajanen, Mari Puurunen, Dominic Saari, Miriam Hautala ja Panu Moilanen. Teknisessä toteutuksessa Joni Palmiranta, Jari Niemi ja Maiju Valkeinen loistivat ammattitaidollaan. Kurssin näyttävät kuvituskuvat teki taiteilija Juuso Laasonen. 
Asiantuntijahaastateltavina mukana ovat olleet: Noora Kotilainen, Vilma Luoma-aho, Katri Pynnöniemi, Pauli Ohukainen, Joonas Pennanen, Hilkka Grahn, Joonas Pörsti, Mikko Salo, Antero Holmila, Mikko Alasaarela, Saara Jantunen-Paju, Lauri Paltemaa, Eeva Kallio ja Elina Katajamäki

Kurssin sisältöä kehitetään jatkuvasti.


Tekijänoikeudet

Creative Commons -lisenssi
Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä

Tämän kurssin ja siihen sisältyvän materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat materiaalin tekijöille. Tätä verkkokurssia ja siihen sisältyvää materiaalia saa vapaasti käyttää ei-kaupalliseen koulutukseen esimerkiksi oppilaitoksissa, julkishallinnossa, julkisoikeudellisissa tai aatteellisissa yhdistyksissä sekä muissa näihin verrattavissa yhteisöissä. Kurssin ja siihen sisältyvän materiaalin käyttö kaupallisessa koulutuksessa ei ole sallittua. Materiaalia käytettäessäsi sinun tulee aina kertoa sen olevan peräisin Jyväskylän yliopiston Kansalaisen informaatioturvallisuus-verkkokurssista. Et saa käyttää materiaalia muiden teosten osana tai muokata sitä edelleen. Linkitetyn ja viitatun sisällön osalta CC-lisensointi ei ole voimassa, vaan sinun tulee itse varmistua siitä, miten voit mahdollisesti käyttää tätä sisältöä. Olemme tehneet parhaamme, jotta kurssisisällössä olisi mahdollisimman paljon sellaista materiaalia, joiden käyttöön meillä on oikeus ja pyrkineet huolehtimaan siitä, että ulkoiset linkit on toteutettu linkitetyn sisällön oikeudenomistajien vaatimusten mukaisesti. Jos Sinulla tai edustamallasi yhteisöllä on kuitenkin huomautettavaa kurssin sisältämästä materiaalista, olethan yhteydessä kurssin ylläpitoon.

Huom! Seuraavat kurssimateriaalin sisältämät kohteet eivät kuulu Creative Commons -lisensoinnin piiriin:  linkitetty sisältö, piirros- ja valokuvat, videoissa käytetyt renderöidyt alku- ja lopputunnukset äänineen, organisaatioiden logot, podcasteissa käytetyt äänitehosteet, kurssialustan tekninen toteutus, lähdekoodi ja graafiset elementit.

 

Viimeksi muutettu: maanantaina 30. syyskuuta 2024, 10.21