Topic outline

 • lisämateriaali

  Eikä tässä vielä kaikki...

  Tämän kurssin aikana olet päässyt jo hieman tutustumaan kyberturvallisuuden maailmaan. Kurssimme tarjoaa kuitenkin vasta pintaraapaisun siitä, mistä kaikesta kyberturvallisuudessa on kyse. Lisäksi ala ja sen ilmiöt kehittyvät koko ajan, joten yksi kurssi ei välttämättä vielä riitä. Ei kuitenkaan ole syytä huoleen! Verkko on täynnä materiaalia, jossa kerrotaan lisää kyberturvallisuudesta ja seurataan alan kehitystä. Keräämme tähän osaan jatkuvasti päivittyvän kokoelman kiinnostavaa, kyberturvallisuuteen liittyvää lisämateriaalia: 

    • Lisää luettavaa -osio sisältää linkkejä teksteihin ja verkkosivuihin, jotka avaavat kyberturvallisuutta laajemmin niin teknisestä kuin vähemmän teknisestäkin näkökulmasta. Osiossa on myös linkkejä alan tärkeimpiin organisaatioihin ja toimijoihin
    • Lisää kuunneltavaa -osio sisältää linkkejä esimerkiksi erilaisiin kyberturvallisuusaiheisiin podcasteihin.
    • Lisää katsottavaa -osio sisältää linkkejä esimerkiksi dokumentteihin ja muihin kyberturvallisuuteen liittyviin videosisältöihin. 
    • Ajankohtaista -osiossa vinkkaamme ajankohtaisiin digitaalisen turvallisuuden sisältöihin, joihin voit tutustua verkossa - esimerkiksi webinaareihin ja dokumentteihin. 

  Lisämateriaalit-osiossa olevat sisällöt eivät ole varsinaista kurssimateriaalia, joten voit tutustua niihin rauhassa silloin, kun Sinulla on siihen aikaa ja kiinnostusta. Päivitämme lisämateriaaleja säännöllisesti, ja voit vinkata alueelle sopivasta materiaalista lähettämällä viestin kurssin opettajalle.