Topic outline • Jaa ajatuksiasi toisten opiskelijoiden kanssa!

  Tällä sivulla pääset keskustelemaan kurssin teemoista muiden kurssille osallistuvien opiskelijoiden kanssa. Keskustelualueita on kurssin teemojen mukaan kolme: fyysinen kunto, fyysinen aktiivisuus ja harjoittelu ja palautuminenPäästäksesi keskustelualueille sinun tulee ensin ilmoittautua kurssille ja suorittaa kyseisen teeman Testaa tietosi -tehtävät. Keskustelualueet avautuvat järjestyksessä. Kurssin ensimmäisen osan jälkeen pääset osallistumaan fyysisen kunnon keskusteluihin ja kurssin toisen osan päätteeksi fyysisen aktiivisuuden ja harjoittelun keskusteluihin. Palautumisen keskustelualue avautuu kurssin viimeisen osan lopussa.

  Kurssin suorittaaksesi sinun tulee jättää jokaiselle keskustelualueelle kaksi kirjausta, joista vähintään toisen tulee olla kommentti jonkun toisen aloittamaan keskusteluun. Toinen keskustelualueen kirjauksista voi myös olla vastaus jonkun muun kommenttiin tai keskustelun aloitukseen tai, jos et löydä sinua kiinnostavaa teemanaloitusta, voit myös itse aloittaa uuden keskustelun (eli yhteensä kuusi (6) merkintää). 

  Kurssin opettajat eivät osallistu keskusteluun tai vastaa opiskelijoiden keskustelupalstalla esittämiin kysymyksiin. Opettajat kuitenkin valvovat keskustelualueen asiallista keskustelua ja kommentointia. Kaikki opiskelijat osallistuvat keskusteluun omalla nimellään. Keskustelethan hyvää netikettiä eli Internetin kohteliasta viestintä- ja käyttätymisekulttuuria noudattaen! Mikäli havaitset epäasiallista keskustelua, voit ilmoittaa siitä tämän sivun alalaidassa olevan megafoni-kuvakkeen kautta.

  • Forum icon
   Fyysinen kunto -keskustelualue Forum
   Not available unless: The activity Hapenottokyvyn mittaaminen is complete and passed
  • Forum icon
   Fyysinen aktiivisuus ja harjoittelu -keskustelualue Forum
   Not available unless: The activity Fyysisen harjoittelun perusperiaatteet is complete and passed
  • Forum icon
   Palautuminen -keskustelualue Forum
   Not available unless: The activity Uni ja EEG is complete and passed