Topic outline


 • Kurssin suoritusohjeet

  • Kurssi on jaettu välilehdille omiksi osioikseen. Huomaa, että kurssin kolme pääteemaa sisältävät myös alatason välilehtiä. Pääset liikkumaan kurssialueella yläreunassa olevien välilehtien tai vasemmalla olevan valikon kautta.
  • Kurssi sisältää videoluentoja, asiantuntijahaastatteluita, tekstiosioita ja kuvamateriaalia. Näiden lisäksi kurssialustalta löytyy linkattuna blogitekstejä ja nettisivuja, joista saat lisätietoa kurssin aiheista. Voit syventää osaamistasi tutustumalla ”Lisämateriaalit”-osioon kokoamiemme materiaalien avulla.

  Suorita kurssista opintopisteitä!
  • Edistä ja syvennä oppimistasi suorittamalla kurssin tehtävät.  Ilmottautumalla kurssille sinulle aukeaa oppimista tukevat Testaa tietosi -tehtävät ja keskustelualueet, joilla pääset jakamaan ajatuksiasi muiden opiskelijoiden kanssa. 
   • Testaa tietosi -tehtävillä pääset testaamaan osaamisesi heti kunkin osion jälkeen. Tehtävät koostuvat monivalintakysymyksistä ja/tai tosi/epätosi -väittämistä, jotka arpoutuvat kullekin suorituskerralle.
    • Kunkin tehtävän maksimipistemäärä vastaa siinä olevien kysymysten lukumäärää. Jokaisesta täysin oikeasta vastauksesta saa yhden pisteen. Kunkin tehtävän hyväksytty suoritus edellyttää vähintään 70 % pistemäärää.
    • Voit uusia tehtäviä niin monta kertaa kuin haluat. Voit halutessasi uusia tehtäviä myös hyväksytyn suorituksen jälkeen ja edistää siten oppimistasi. Tehtävistä antamamme vastauspalautteet tukevat ja syventävät oppimistasi. 
   • Kurssilla on kolme kurssin pääteemoihin liittyvää keskustelualuetta, jotka ovat avoinna kurssille ilmoittautuneille opiskelijoille. Voit hyödyntää keskusteluissa kurssin oppimistehtävää, jonka tavoitteena on antaa käytännön työkaluja tiedon soveltamiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Kurssin oppimistehtävälle ei ole erillistä palautuspaikkaa. Oppimistehtävä tehdään omaksi hyödyksi ja oman oppimisen tueksi.
  • Kurssi etenee järjestyksessä. Kunkin osion Testaa tietosi -kysymykset sekä keskustelualueet aukeavat, kun olet suorittanut edelliset tehtävät hyväksytysti.
  • Voit seurata etenemistäsi kurssin oikeassa reunassa olevan ”Edistymisen seuranta” -palkin avulla. Hyväksytysti suoritetut pakolliset tehtävät muuttuvat sitä mukaan vihreiksi, kun tehtävä on suoritettu.
  • Kurssin suorittaminen edellyttää kaikkien Testaa tietosi -tehtävien tekemistä ja verkkokeskusteluihin osallistumista (kullekin keskustelualueelle tulisi jättää kaksi kirjausta, joista vähintään toisen tulee olla kommentti jonkun toisen aloittamaan keskusteluun). Tehtävien, oppimistehtävän ja keskustelualueen tarkemmat ohjeet löydät kunkin tehtävänannon yhteydestä.
  • Saat kurssisuorituksestasi Jyväskylän yliopiston antaman virallisen opintosuorituksen. Kun opintosuorituksesi näkyy Korpissa, voit tilata virallisen opintosuoritusotteen. Jyväskylän yliopiston tutkinto-opiskelijoiden ei tarvitse tilata opintosuoritusotetta, vaan suoritukset siirtyvät automaattisesti Sisuun.

  Arviointi

  Kurssi arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.


  Toivotamme sinulle antoisaa opiskelua!