Section outline

  • Oletko nyt ammentanut oppia kurssisisällöistä ja saanut kurssin tehtävät ja tentit tehtyä? Mikäli tentit ja vaaditut keskustelut on suoritettu, pääset tekemään kurssin viimeisen pakollisen tehtävän, itsearvioinnin. Sen löydät tästä alta. 

   Itsearvioinnin palautettuasi olet suorittanut Järjestelmät ja planetaarinen hyvinvointi -kurssin! 

   Arvostamme suuresti, jos vielä maltat antaa meille hieman palautetta kurssitoteutuksesta, linkin palautelomakkeelle löydät myös alapuolelta.

   Tässä alla on myös linkki, jonka kautta voit tilata itsellesi opintosuoritusotteen "todistukseksi" kurssisuorituksesta. Tilaathan opintosuoritusotteen vasta sen jälkeen, kun suorituksesi näkyy Sisussa. Katso ohje opintosuoritusotteen tilaamiseksiHuomatkaa JYU:n tutkinto-opiskelijat, että teidän ei tarvitse tilata "todistusta", kurssisuoritukset siirtyvät teillä automaattisesti opintorekisteriin.

   Tule mukaan myös Hyvä elämä ja planetaarinen hyvinvointi -kurssille!

   HUOMIO: Heinä-elokuussa suoritusten viennissä rekisteriin voi olla viivettä kesälomista johtuen, maltathan siis odottaa hetken pidempään. Kaikki suoritukset päivätään sille päivälle, kun viimeinen pakollinen suoritus (itsearviointi Lopuksi-osiossa) on palautettu.