Section outline



    • Oletko nyt ammentanut oppia kurssisisällöistä ja saanut kurssin tehtävät ja tentit tehtyä? Mikäli tentit ja vaadittu keskustelu on suoritettu, pääset tekemään kurssin viimeisen pakollisen tehtävän, itsearvioinnin. Sen löydät tästä alta. 

      Itsearvioinnin palautettuasi lämpimästi onnea, olet suorittanut Johdatus planetaariseen hyvinvointiin -kurssin!

      Arvostamme suuresti, jos vielä maltat antaa meille hieman palautetta kurssitoteutuksesta, linkin palautelomakkeelle löydät myös alapuolelta.

      Kurssin suorituksia viedään rekisteriin, Sisuun, noin kerran viikossa, malta siis hetki. Tässä alla on myös linkki, jonka kautta voit tilata itsellesi opintosuoritusotteen "todistukseksi" kurssisuorituksesta. Tilaathan opintosuoritusotteen vasta sen jälkeen, kun suorituksesi näkyy Sisussa. Katso ohje opintosuoritusotteen tilaamiseksi. Huomatkaa JYU:n tutkinto-opiskelijat, että teidän ei tarvitse tilata "todistusta", kurssisuoritukset siirtyvät teillä automaattisesti opintorekisteriin.

      Mikäli aihepiiri kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut jatkamaan opintoja planetaarisen hyvinvoinnin muilla kursseilla Järjestelmät ja planetaarinen hyvinvointi, Hyvä elämä ja planetaarinen hyvinvointi sekä Reittejä planetaariseen hyvinvoitiin.

      Kohti kestävämpää elämää ja planetaarista hyvinvointia!

      HUOMIO: Heinä-elokuussa suoritusten viennissä rekisteriin voi olla viivettä kesälomista johtuen, maltathan siis odottaa hetken pidempään. Kaikki suoritukset päivätään sille päivälle, kun viimeinen pakollinen suoritus (itsearviointi Lopuksi-osiossa) on palautettu.