Section outline

    • 1. Maailman tila nyt - etusivu

      Tässä osiossa pääset tutustumaan miten ihminen on vaikuttanut maapalloon ja sen ekosysteemeihin. Katso tästä alta lyhyt johdatus osion sisältöön. 






      Osio on jaettu viideksi luvuksi, joista jokaisen löydät omana välilehtenään.


      Osion lopuksi pääset testaamaan osaamisesi monivalintatentillä. Tentin löydät tämän osion viimeiseltä välilehdeltä otsikolla Testaa osaamisesi 1. Huomaa, että tentti sisältää väittämiä koko osion 1. Maailman tila nyt aihepiiristä. Opiskele siis koko ensimmäinen osio 1.1-1.5 ja vastaa sen jälkeen tenttikysymyksiin.

    • Testaa osaamisesi 1


      Osion lopuksi pääset testaamaan osaamisesi monivalintatentillä. Huomaa, että tentti sisältää väittämiä koko osion 1. Maailmantila nyt aihepiiristä. Opiskele siis koko ensimmäinen osio 1.1-1.5 ja vastaa sen jälkeen tenttikysymyksiin.

      Testaa tietojasi seuraavassa tentissä päästäksesi läpi kurssin ensimmäisen osion. Tentistä pitää saada vähintään 8/12 oikein, jotta siitä pääsee läpi. Tenttiä voi tehdä niin monta kertaa, kunnes sen läpäisee. 

      Tentin väittämät ovat joko totta tai tarua. Valitse oikea vastaus.



      Saat tenttituloksen ja kommentit vastauksistasi heti palautettuasi ja lopetettuasi tentin. Voit tarkastella tenttituloksia kohdasta "Tarkastele tenttiä". Jos tentti ei mennyt läpi, voit yrittää uudestaan.

    • Sulkeutuu: sunnuntaina 1. syyskuuta 2024, 01.59