Topic outline

  • Tällä keskustelualueella kurssin opettaja julkaisee kurssiin liittyviä ajankohtaisia uutisia. 
  • Keskustelualue on varattu opiskelijoiden käyttöön. Voit halutessasi keskustella muiden opiskelijoiden kanssa kurssista, sen sisällöstä ja rakenteesta.

   Älä käytä tätä keskustelualuetta kuitenkaan palautteen antamiseen. Palaute kurssista tulee antaa kurssin lopussa olevalla palautekyselyllä, tai ottamalla yhteyttä suoraan kurssin opettajaan.

   Muista asiallinen tapa keskustella. Keskustelualueella saa käsitellä vain julkisia tietoja. 

  • Page icon
   8.1. Geospatiaalinen tiedustelu Page
   Not available unless: You achieve higher than a certain score in 7.4. Kertauskysymykset
  • Quiz icon
   8.2. Harjoitustehtävä - Venäjän asevoimien ydinasetukikohtia Quiz

   Tässä harjoitustehtävässä pääset tutustumaan Ylen juttuun, jossa on käytetty hyväksi geospatiaalisen tiedustelun tuotteita.

   Tutustu artikkeliin ja vastaa sen jälkeen kysymyksiin.  Saat kysymykset esille klikkaamalla tämän osan otsikkoa. Päästäksesi eteenpäin, sinun tulee saada täysin oikein puolet kysymyksistä,. Jokaisessa kysymyksessä on 1 -4 oikeaa vastausta. Artikkeli löytyy oheisen linkin takaa.

   Tämä juttu vie sinut Venäjän suljettuihin ydinasetukikohtiin – satelliittikuvat näyttävät, miten Putin on kasvattanut ydinpelotetta (yle.fi)

   Not available unless: You achieve higher than a certain score in 7.4. Kertauskysymykset
  • Quiz icon
   8.3. Kertauskysymykset Quiz

   Tässä osassa pääset testaamaan osaamisesi geospatiaalisesta tiedustelusta. Jokaisessa kysymyksessä on 1 - 4 oikeaa vaihtoehtoa.

   Näet tentin lopettamisen jälkeen  oikeat ja väärät vastaukset kaikista antamistasi vastauksista . Oikean sivupalkin yläosassa näet myös graafisesti miten olet menestynyt tentissä.

   Päästäksesi kurssin seuraavaan, mittaus- ja tunnusmerkkitiedustelua käsittelevään aiheeseen, sinun tulee saada täysin oikein puolet kysymyksistä. Voit vastata kertauskysymyksiin niin usein kuin haluat.


   Not available unless:
   • The activity 8.1. Geospatiaalinen tiedustelu is marked complete
   • You achieve higher than a certain score in 8.2. Harjoitustehtävä - Venäjän asevoimien ydinasetukikohtia