Aiheen kuvaus

    • Tällä keskustelualueella kurssin opettaja julkaisee kurssiin liittyviä ajankohtaisia uutisia. 
    • Keskustelualue on varattu opiskelijoiden käyttöön. Voit halutessasi keskustella muiden opiskelijoiden kanssa kurssista, sen sisällöstä ja rakenteesta.

      Älä käytä tätä keskustelualuetta kuitenkaan palautteen antamiseen. Palaute kurssista tulee antaa kurssin lopussa olevalla palautekyselyllä, tai ottamalla yhteyttä suoraan kurssin opettajaan.

      Muista asiallinen tapa keskustella. Keskustelualueella saa käsitellä vain julkisia tietoja. 

    • Sivu icon
      8.1. Geospatiaalinen tiedustelu Sivu
      Saatavilla vasta, kun: Saavutat vaaditun arvosanan aktiviteetissa 7.4. Kertauskysymykset
    • Tentti icon
      8.2. Harjoitustehtävä - Venäjän asevoimien ydinasetukikohtia Tentti

      Tässä harjoitustehtävässä pääset tutustumaan Ylen juttuun, jossa on käytetty hyväksi geospatiaalisen tiedustelun tuotteita.

      Tutustu artikkeliin ja vastaa sen jälkeen kysymyksiin.  Saat kysymykset esille klikkaamalla tämän osan otsikkoa. Päästäksesi eteenpäin, sinun tulee saada täysin oikein puolet kysymyksistä,. Jokaisessa kysymyksessä on 1 -4 oikeaa vastausta. Artikkeli löytyy oheisen linkin takaa.

      Tämä juttu vie sinut Venäjän suljettuihin ydinasetukikohtiin – satelliittikuvat näyttävät, miten Putin on kasvattanut ydinpelotetta (yle.fi)

      Saatavilla vasta, kun: Saavutat vaaditun arvosanan aktiviteetissa 7.4. Kertauskysymykset
    • Tentti icon
      8.3. Kertauskysymykset Tentti

      Tässä osassa pääset testaamaan osaamisesi geospatiaalisesta tiedustelusta. Jokaisessa kysymyksessä on 1 - 4 oikeaa vaihtoehtoa.

      Näet tentin lopettamisen jälkeen  oikeat ja väärät vastaukset kaikista antamistasi vastauksista . Oikean sivupalkin yläosassa näet myös graafisesti miten olet menestynyt tentissä.

      Päästäksesi kurssin seuraavaan, mittaus- ja tunnusmerkkitiedustelua käsittelevään aiheeseen, sinun tulee saada täysin oikein puolet kysymyksistä. Voit vastata kertauskysymyksiin niin usein kuin haluat.


      Saatavilla vasta, kun:
      • Aktiviteetti 8.1. Geospatiaalinen tiedustelu on suoritettu
      • Saavutat vaaditun arvosanan aktiviteetissa 8.2. Harjoitustehtävä - Venäjän asevoimien ydinasetukikohtia