Section outline

  • Opintojakson opiskeluohjeet

    Tutustu opiskeluohjeisiin ja aloita työskentely oman aikataulusi mukaan!

     

    • Opiskeluohjeet


      Kurssi koostuu kahdeksasta moduulista, jotka voit opiskella omaan tahtiisi haluamassasi järjestyksessä (lukuun ottamatta Yhteenvetoa -moduulia, joka on tarkoitettu viimeiseksi). Pääset kurssin etusivulta liikkumaan eri sivuille otsikkokuvien yläpuolelta löytyvästä otsikkolinkistä.

      Suoritukseen tarvitset viisi tehtävää. Tehtävät löytyvät aina kunkin moduulin lopusta. Voit valita tehtävät oman kiinnostuksesi mukaan eri moduuleista, eli ihan kaikkia kurssin tehtäviä ei tarvitse tehdä. Jos haluat, saat toki!

      Tehtävien arviointi ja suoritusmerkinnät ovat automatisoituja.

      Voit halutessasi osallistua vapaaehtoiseen, reaaliaikaiseen keskusteluun Virtuaalikahvilassa, jonka ajankohdat ja tarkemmat tiedot löydät sen omalta sivulta.


      Suoritus ja ilmoittautuminen


      Kurssin ilmoittautumisaika on 1.9.2023-30.6.2024. Suoritusoikeusaika on 1.9.2023-31.7.2024, voit siis suorittaa kurssia heinäkuun 2024 loppuun saakka. Ilmoittautudu kurssille tämän linkin kautta. Sen jälkeen tehtävät avautuvat sinulle.

      Vaikka kurssin voi suorittaa omassa tahdissa hyvin löyhässäkin aikataulussa, suosittelemme kuitenkin tekemään aikataulun kurssin suorittamiseksi. Tällöin opiskeltavat asiat pysyvät paremmin kurssin ajan mielessä, kun aikataulu on tiiviimpi kuin vaikkapa useampi kuukausi. Voit mahdollisuuksien mukaan miettiä opiskeluaikataulusi siten, että Virtuaalikahvilan tapaaminen osuu sinulle sopivaan ajankohtaan. Virtuaalikahvila pidetään joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 17-18.

      Kun olet tehnyt vaadittavat viisi tehtävää, ota yhteyttä kurssin vastuuopettajaan. Hän kirjaa sinulle suoritusmerkinnän kurssista. Kurssi arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Hyväksyttyyn suoritukseen riittää, kun olet tehnyt viisi kurssin tehtävää. Suorittaessasi kurssin, saat suorituksestasi Jyväskylän yliopiston antaman virallisen opintosuorituksen ja opintorekisteriotteen.  Tilaathan suoritusotteen vasta, kun suorituksesi näkyy Sisussa! Katso ohje opintosuoritusotteen hakemiseen täältä


      Vastuuopettaja


      Kurssin vastuuopettajana toimii Jenni Virtaluoto. Häneen voit olla suoraan yhteydessä, kun haluat kirjata kurssisuorituksen tehdyksi. Jennin sähköposti: jenni.e.virtaluoto@jyu.fi