• Etusivu  Yleistä tietoa opintojaksosta

  Tällä MOOC-opintojaksolla käymme läpi MOOCien rakentamista niin teknisesti kuin pedagogisesti ja luomme katsauksen opiskelijan polkuun, jotta ymmärrämme opiskelijoiden mahdolliset tukitarpeet paremmin.


  Alla olevan "Materiaalin tekijänoikeudet" -kappaleen voi kopioida omalle opintojaksolleen, mikäli materiaali sitä vaatii. Muistutuksena: jokainen opettaja on opintojaksonsa sisällöntuottajana vastuussa siitä, että opintojakson sisällöt ovat käyttölupa- ja lisenssioikeuksiltaan kunnossa.

  Materiaalin tekijänoikeudet

   

  Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei Kaupallinen-Ei Muutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä

  Tämän kurssin ja siihen sisältyvän materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat materiaalin tekijöille. Tätä verkkokurssia ja siihen sisältyvää materiaalia saa vapaasti käyttää ei-kaupalliseen koulutukseen esimerkiksi oppilaitoksissa, julkishallinnossa, julkisoikeudellisissa tai aatteellisissa yhdistyksissä sekä muissa näihin verrattavissa yhteisöissä. Kurssin ja siihen sisältyvän materiaalin käyttö kaupallisessa koulutuksessa ei ole sallittua. Materiaalia käytettäessä Sinun tulee aina kertoa sen olevan peräisin Jyväskylän yliopiston "Opintojakson nimi" -verkkokurssilta. Et saa käyttää materiaalia muiden teosten osana tai muokata sitä edelleen. Linkitetyn sisällön osalta CC-lisensointi ei ole voimassa, vaan Sinun tulee itse varmistua siitä, miten voit mahdollisesti käyttää linkitettyä sisältöä. Olemme tehneet parhaamme, jotta kurssisisällössä olisi vain sellaista materiaalia, joiden käyttöön meillä on oikeus ja pyrkineet huolehtimaan siitä, että ulkoiset linkit on toteutettu linkitetyn sisällön oikeudenomistajien vaatimusten mukaisesti. Jos Sinulla tai edustamallasi yhteisöllä on kuitenkin huomautettavaa kurssin sisältämästä materiaalista, olethan yhteydessä kurssin vastuuopettajaan.

  Huom! Seuraavat kurssimateriaalin sisältämät kohteet eivät kuulu Creative Commons -lisensoinnin piiriin: linkitetty sisältö, piirros- ja valokuvat, videot, organisaatioiden logot, kurssialustan tekninen toteutus, lähdekoodi ja graafiset elementit.

  Opintojakson tekijät

  Tähän osioon voidaan listata opintojakson tekijät. Alle voidaan laittaa myös yhteistyökumppaneiden logot.