Section outline


    • Oletko nyt ammentanut oppia kurssisisällöistä ja saanut kurssin tehtävät ja tentit tehtyä? Mikäli tentit ja vaaditut keskustelut on suoritettu, pääset tekemään kurssin viimeisen pakollisen tehtävän, itsearvioinnin. Sen löydät tästä alta. 

      Itsearvioinnin palautettuasi olet suorittanut Hyvä elämä ja planetaarinen hyvinvointi -kurssin! 

      Arvostamme suuresti, jos vielä maltat antaa meille hieman palautetta kurssitoteutuksesta, linkin palautelomakkeelle löydät myös alapuolelta.

      Kurssin suorituksia viedään rekisteriin noin kerran viikossa, malta siis hetki, että suorituksesi näkyy Sisussa.

      Voit ladata/tulostaa itsellesi opintosuoritusotteen "todistukseksi" kurssisuorituksesta. Tarksita Sisusta, että suorituksesi on ehditty viedä rekisteriin ennen opintosuoritusotteen lataamista. Katso ohje opintosuoritusotteen lataamiseksi (avautuu uuteen ikkunaan). Huomatkaa JYU:n tutkinto-opiskelijat, että teidän ei tarvitse tulostaa "todistusta", kurssisuoritukset siirtyvät teillä automaattisesti opintorekisteriin.

      Mikäli planetaarisen hvyinvoinnin opinnot kiinnostavat, ilmoittaudu vielä neljännellekin kurssille: Reittejä planetaariseen hyvinvointiin!

    • Voit halutessasi ladata itsellesi opintosuoritusotteen Sisusta todistukseksi kurssin suorittamisesta. JYU:n tutkinto-opiskelijoilla suoritus menee automaattisesti rekisteriin, erillistä todistusta ei tarvita.